Reserveren en tarief:

Reserveren kan via mail: caravandrome@gmail.com

                                            Marian en Peter Berkers

                                            Erve Klopper 1

                                            7577 SR Oldenzaal

                                            06-20093479


Prijs:

De huurprijs bedraagt

Laagseizoen € 220 per week,

Hoogseizoen €240 per week

Dit is dus exclusief de kosten voor het verblijf op de camping (zie prijslijst op website camping Val Drome Soleil)

 

Huurvoorwaarden:

De huurperiode loopt van zaterdag 12:00 uur t/m zaterdag 12:00 uur; tenzij anders overeengekomen.

 

Bij reservering wordt een aanbetaling van 25% van de huursom gevraagd, dit is de borg van het gehuurde. De volledige huur moet voldaan zijn, uiterlijk 4 weken voor aanvang van de genoemde periode.


Annuleren van de genoemde periode kan kosteloos 4 weken voor aanvang huur. De borg wordt dan terug gestort op u rekening. Binnen de 4 weken voor genoemde periode annuleren, wordt de volledige huur ingehouden door de verhuurder wegens derving inkomsten van verhuur. Het is dan ook verstandig om daarvoor een (doorlopende)annuleringsverzekering af te sluiten voor genoemde periode.

 

De huurder wordt geacht het gehuurde in goede staat van onderhoud te hebben ontvangen en na gebruik weer in goede staat van onderhoud aan de verhuurder ter beschikking te stellen. Eventuele schades zo snel mogelijk aan ons door te geven zodat wij dit samen op kunnen lossen. Nadat de huurder het gehuurde na gebruik in goede staat weer aan de verhuurder beschikbaar stelt, wordt de borg terug gestort op de rekening van de huurder.

 

HOME                Over ons                   Algemene info          Reserveren en tarief            De camping                 Foto’s